Primul volum din „Cei trei muschetari“ apare marţi, 5 martie, împreună cu ziarul „Adevărul“ Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Volumul I din „Cei trei muschetari“ de Alexandre Dumas
Volumul I din „Cei trei muschetari“ de Alexandre Dumas

Pornind de la manuscrise şi de la alte documente din bogata arhivă a Bibliotecii Naţionale din Paris, Alexandre Dumas a scris şi apoi a publicat, în 1844, una dintre cele mai iubite cărţi din toate timpurile.

„Cei trei muschetari“ a rămas, până astăzi, cartea de aur a multor generaţii de cititori. Irezistibilă poveste de epocă, romanul urmăreşte aventurile lui d'Artagnan şi ale celor trei prieteni ai săi, intraţi în seria personajelor literare nemuritoare: Athos, Porthos şi Aramis.

Invitat într-o călătorie în timp, la curtea regelui Ludovic al XIII-lea, cititorul ajunge în preajma cardinalului Richelieu şi a reginei Ana de Austria, însoţindu-i, pe drumurile Franţei, pe cei trei viteji, a căror deviză era „Toţi pentru unul, unul pentru toţi“. Iar peripeţiile nu se încheie o dată cu romanul, ci continuă în „După douăzeci de ani“ şi „Vicontele de Bragelone“.

Primul volum din „Cei trei muschetari“ apare împreună cu ediţia de marţi, 5 martie, a ziarului „Adevărul Moldova“, la preţul special de numai 39 de lei, la toate chioşcurile de presă şi oficiile poştale din ţară.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite