VIDEO A fost reţinut un suspect în cazul dublei crime de la Măgdăceşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii anchetează în continuare acest caz. Foto: Dumitru Goncear
Poliţiştii anchetează în continuare acest caz. Foto: Dumitru Goncear

Bărbatul în vârstă de 54 de ani este anchetat acum de către procurori sub bănuiala că ar fi pătruns în locuinţa victimelor şi le-ar fi ucis.

UPDATE, ora 14.15: Potrivit viceministrului de Interne, Ion Bodrug, cel bănuit de crima de la Măgdăceşti este cumnatul femeii asasinate. Acesta, împreună cu soţia lui, care este şi sora femeii ucise, urmează să fie audiaţi de oamenii legii.

Poliţiştii au reţinut un prim suspect în cazul crimei duble de la Măgdăceşti, raionul Criuleni, petrecute săptămâna trecută. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 54 de ani care este acum cercetat de către procurori. 

Amintim că miercurea trecută, soţia şi fiul primarului Tudor Rusu, care activează în satul Sofia, raionul Drochia. Omorul a avut loc în locuinţa acestora din satul Măgdăceşti, Criuleni. Singurul martor ocular al omorului a fost chiar mezina familiei, de numai trei anişori.

Poliţiştii au fost anunţaţi de către vecini la ora 20.40, alarmaţi de plânsetele copilului. Conform anchetatorilor, victimele au fost ucise cu lovituri de topor aplicate în zona capului.

Băiatul primarului, Bogdan Rusu, era chiar în echipa de juniori a naţionalei de baschet a Republicii Moldova. Atât el, cât şi mama lui au fost înmormântaţi sâmbătă, la Sofia.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite