Premierul Republicii Moldova, vizită la Budapesta, la invitația lui Viktor Orban

0
Publicat:

Prim-ministrul Dorin Recean întreprinde în perioada 24-25 ianuarie o vizită în Ungaria, la invitația omologului său Viktor Orban, anunță reprezentanții Guvernului de la Chișinău.

Dorin Recean întreprinde o vizită în Ungaria la invitația lui Viktor Orban. FOTO: Gov.md
Dorin Recean întreprinde o vizită în Ungaria la invitația lui Viktor Orban. FOTO: Gov.md

În cadrul deplasării din Ungaria, Dorin Recean va avea întrevederi cu premierul și președintele Ungariei, dar și reprezentanții mai multor companii.

,,Șeful Executivului va vizita Budapesta într-o agendă bilaterală moldo-maghiară, în special pe filiera de integrare europeană și promovare a priorităților economice și investiționale. În capitala Ungariei, premierul va discuta cu omologul său maghiar, Viktor Orban, cu care va susține și o conferință de presă. Prim-ministrul va avea întrevederi și cu președintele Ungariei, Katalin Novák, dar și o ședință în format lărgit cu o serie de companii maghiare pentru promovarea potențialului investițional”, informează reprezentanții Executivului. 

La Budapesta, Dorin Recean va fi însoțit de doi miniștri. ,,Din delegația condusă de Dorin Recean mai fac parte vicepremierul Vladimir Bolea, ministru al Agriculturii și Industriei Alimentare și ministrul Afacerilor Interne, Adrian Efros, care vor avea discuții cu omologii lor din Ungaria”, conchid aceștia.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite