Poveştile inimii Dianei-Florina Cosmin, sub coperta cărţii de debut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Diana Florina Cosmin şi tablourile cu ilustraţii din cartea sa "Poveştile unei inimi" FOTO: blog personal
Diana Florina Cosmin şi tablourile cu ilustraţii din cartea sa "Poveştile unei inimi" FOTO: blog personal

Jurnalista Diana-Florina Cosmin, redactor-şef al revistei Forbes Life şi autoare a unei rubrici în Cosmopolitan, vine la Chişinău în vizită la Clubul Nostru pe 24 aprilie.

Pe blogul său personal, tânăra ziaristă îşi descrie cu drag cartea. „Ceea ce ma bucură cel mai mult în legătură cu acest prim proiect literar – ,,Poveştile unei inimi” – este faptul că a apărut firesc şi lin in viaţa mea de jurnalist pasionat, agitat şi prins mereu între două avioane, insinuându-se mai întâi în gândurile altora şi abia apoi în planurile mele”.

Promiţător sună şi micul synopsis al cărţii: “Experienţele din această carte seamănă cu un oracol completat cu sinceritate şi cu migală de către o prietenă bună pe care n-o cunoşti decât din vedere, dar care caută acelaşi lucru ca şo tine: dragostea. Citindu-i răspunsurile (şi gândurile), vei afla mai multe despre tine, dar şi adevărul fundamental al iubirii: nu ajungi sa îmbătrâneşti decât alături de bărbatul cu care ţi se potrivesc… poveştile”.

Diana-Florina Cosmin va lansa volumul său de debut „Poveştile unei inimi” alături de membrele fidele ale „Clubului nostru”. În Sala Albă a Hotelului Codru vei avea şansa să te cufunzi într-o poveste, iar uşa în basm ţi se va deschide cu un bilet de 200 de lei în care va intra şi cartea.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite