PLDM va participa la discuţiile privind formarea unei majorităţi parlamentare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Biroul Permanent al PLDM a decis să participe la discuţiile pentru formarea mjorităţii parlamentare care să realizeze reforme sistemice şi durabile în Republica Moldova. Aceste discuţii se vor desfăşura în cadrul deciziei Consiliului Naţional Politic din 13 decembrie 2015.

„Pledăm pentru continuarea discuţiilor privind crerea unei majorităţi parlamentare, care să se bazeze pe reforme sistemice, profunde şi durabile. Aceste discuţii vor continua în baza deciziei Consiliului Naţional Politic din 13 decembrie 2015”, a declarat deputatul PLDM Iurie Ţap.

Consiliul Naţional Politic al Partidului Liberal Democrat nu s-a întrunit astăzi din cauza unor condiţii obiective, în schimb la sediul PLDM a avut loc o şedinţă extinsă a Biroului Permanent Central.

Deputatul Iurie Ţap a declarat că PLDM îşi doreşte continuarea discuţiilor privind crearea unei majorităţi parlamentare care va realiza reformele necesare şi vor aduce la o schimbare în republică.  

„Am convocat şedinţa consiliului politic naţional dar din condiţii obiective nu toţi colegii noştri au fost prezenţ. A avut loc o şedinţă extinsă a Biroului Permanent Central. Optăm pentru crearea unei majorităţi parlamentare care se va angaja în efectuarea reformelor pentru a schimba lucrurile în ţară”.

Şedinţa Biroului Permanent Central al PLDM a durat mai mult de cinci ore cu participarea a peste 80 de membrii ai Biroului. Trei deputaţi din PLDM au lipsit de la şedinţă deoarece se află peste hotare. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite