Pe numele a trei dintre cei 18 indivizi care au dat buzna într-un autoservice din Stăuceni a fost eliberat un mandat de arestare pentru 30 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei aproximativ 18 indivizi care au dat buzna vineri, 17 februarie, într-un autoservice din comuna Stăuceni, distrugând mai multe bunuri materiale şi lovind cu cruzime pe unul dintre angajaţii întreprinderii, au fost identificaţi de către oamenii legii, însă doar trei au fost reţinuţi. Judecătoria Râşcani a emis mandat de arestare luni, 20 februarie, pe numele a doi dintre ei pe un termen de 30 de zile, altuia pentru 20 de zile.

Deocamdată, doar trei dintre cei 18 indivizi au fost reţinuţi. Alţii doi aflându-se pe patul de spital cu diverse răni, provocate de împuşcături, iar ceilalţi sunt daţi în căutare.

Amintim că incidentul s-a soldat cu moartea unuia dintre indivizii agresivi, ca urmare a faptului că proprietarul afacerii a fost nevoit să deschidă focul în legitimă apărare, versiune examinată de procurori.

Acesta nu a fost reţinut de către oamenii legii, însă este audiat pentru a fi stabilite circumstanţele celor întâmplate şi statutul lui în dosar.

Victima, un bărbat de 35 de ani, avea antecedente penale. El a fost eliberat recent din detenţie şi din nou dat în căutare naţională pentru alte infracţiuni săvârşite.

Potrivit procurorilor, au fost trase şapte focuri de armă în direcţia atacatorilor, alte două persoane au ajuns la spital. 

Pe acest caz au fost deschise două dosare penale, pe omor şi acţiuni de huliganism.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite