O femeie însărcinată a fost agresată sexual de şapte indivizi din Ialoveni, care au încercat să-i dea foc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agresorii sunt originari din satul Hansca, raionul Ialoveni
Agresorii sunt originari din satul Hansca, raionul Ialoveni

Tânăra n-a spus nimănui nimic despre acest incident, timp de cinci zile. Acum agresorii sunt cercetaţi în stare de arest la domiciliu şi riscă până la 12 ani de puşcărie fiecare.

O tânără însărcinată din satul Moleşti, raionul Ialoveni, a fost agresată sexual de şapte indivizi, care au încercat, ulterior, s-o incendieze, relevă Prime.md. Nefericitul eveniment a avut loc în urmă cu două săptămâni, când femeia, în vârstă de 22 de ani şi cu o sarcină de patru luni, mergea din Chişinău spre satul natal. Aceasta s-a întâlnit cu un bărbat care i-ar fi propus să o conducă acasă. La un moment dat, acesta împreună cu alţi şase agresori, toţi originari din satul Hansca, au forţat-o să întreţină raporturi sexuale.

Ulterior, violatorii au încercat să-i dea foc, însă unuia dintre ei i s-a făcut milă de fată şi au lăsat-o să plece. Timp de cinci zile, tânăra nu a spus nimic despre această nenorocire, de teamă să nu fie ucisă. Abia după ce agresorii i-au spart geamul casei şi au încercat să pătrundă în locuinţă, ea a depus o plângere la poliţie.

Marţea trecută făptaşii au fost reţinuţi preventiv pentru 72 de ore şi au fost eliberaţi după ce un judecător de instrucţie a hotărât anchetarea lor în stare de arest la domiciliu. Mama fetei a spus că părinţii violatorilor ar fi vizitat-o pentru a o determina să-şi retragă plângerea. Totodată, rudele victimei îi acuză pe poliţişti că ar fi fost mituiţi de răufăcători pentru a fi eliberaţi.

Cei şapte agresori sunt acum anchetaţi penal pentru viol şi riscă până la 12 ani de puşcărie fiecare.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite