O femeie din Rezina şi-a împins copilul spre sinucidere şi a filmat scena cu telefonul: „Bucură-te, te vei odihni curând”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 26 de ani din satul Pecişte, raionul Rezina, Republica Moldova, şi-a împins băiatul de patru ani spre sinucidere. Aceasta a luat telefonul şi a filmat momentul în care îi explică fiului ei ce trebuie să facă pentru a-şi pune capăt zilelor.

Potrivit Jurnal.md, imaginile şocante au fost plasate pe reţelele de socializare. Din fericire, copilul a fost salvat la timp, scrie Jurnal.md.

Sursa citată notează că ministra Sănătăţii Muncii şi Protecţiei Sociale, Ala Nemerenco, a declarat că poliţia a reuşit să intervină la timp, iar băieţeul a fost salvat. Copilul a fost preluat de rude şi se află în siguranţă deplină.

„Poliţia a intervenit rapid. Băieţelul se află în siguranţă, un psiholog urmează a-l consulta. Mama este caz aparte şi o vor prelua pentru consult medicii. Mâine dimineaţa se va întruni Comisia pentru protecţia copilului aflat în dificultate şi va decide paşii următori pentru a asigura protecţia şi suportul necesar copilului”, a scris pe Facebook Ala Nemerenco.

Unica.md scrie că femeia se afla în stare de ebrietate, iar băiatul are doar patru ani. În imaginile video în care aceasta îi explică băiatului cum să se sinucidă, femeia îi spune la un moment dat: „Nu plânge, bucură-te, te vei odihni curând”.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite