Marina Tauber, critici la adresa Maiei Sandu: „Plecaţi, lăsaţi-ne, pentru că nu sunteţi în stare de nimic”

0
0
Marina Tauber
Marina Tauber

Deputatul Partidului ŞOR Marina Tauber a venit cu o serie de critici la adresa preşedintelui Maia Sandu, după ce şefa statului s-a adresat cu un nou mesaj către cetăţeni vineri, 18 martie, în contextul războiului din Ucraina.

„Preşedintele Maia Sandu a venit astăzi cu un mesaj pentru moldoveni în care ne-a anunţat pe toţi că ne aşteaptă vremuri grele. Că trăim vremuri grele ştiam şi fără să ne spună Maia Sandu. Nu înţelegem de ce s-a obosit să ne amintească despre asta. Întrebarea noastră este unde s-au pierdut vremurile bune, promise de Maia Sandu. Gata, nu mai este actual sloganul de campanie?”, a scris Marina Tauber pe Facebook.

Potrivit Marinei Tauber, şefa statului „ne spune că din cauza conflictului militar din Ucraina cresc preţurile la produse şi carburanţi.” 

„Dar până în 24 februarie din ce cauză au crescut preţurile? Cred că e clar pentru fiecare că această ieşire a Maiei Sandu nu e nimic altceva decât o încercare nereuşită de a le induce oamenilor ideea că nu e PAS vinovat de ceea ce se întâmplă, iar dacă veţi trăi mai greu de acum înainte, căutaţi în altă parte vinovaţii”, a spus Marina Tauber.

„Am doar un mesaj pentru Maia Sandu şi clica ei din PAS: plecaţi, lăsaţi-ne, pentru că nu sunteţi în stare de nimic”, a mai adăugat deputatul.

Amintim că Maia Sandu s-a adresat cu un nou mesaj către cetăţeni în contextul războiului din Ucraina. Preşedintele susţine că din cauza crizei energetice preţurile la gaze continuă să crească, iar asta înseamnă costuri mai înalte şi pentru încălzire, şi pentru electricitate. Preşedintele a menţionat că de la asta au de suferit şi cetăţenii, şi agenţii economici. 

Şefa statului a accentuat că şi preţurile la carburanţi au luat-o razna, punând în pericol lucrările agricole de primăvară. Au crescut preţurile şi la alte bunuri şi servicii de primă necesitate.

„În lunile ce vin, cetăţenii trebui să muncească mai mult, să economisească, să fie mai adaptabili. Vom rezista, aşa cum au făcut-o părinţii şi buneii noştri. Vă promit – oricât de greu ne va fi tuturor, statul va fi alături de cetăţeni”, a spus Maia Sandu.

Mai multe - Republica Moldova

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite