Licitaţia pentru implementarea taxării electronice va fi anunţată până pe 1 februarie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
troleibuz chisinau.md

Caietul de sarcini pentru organizarea licitaţiei publice privind implementarea sistemului de taxare electronică în transportul public din municipiul Chişinău a fost aprobat de CMC la 22 decembrie. În aceeaşi şedinţă, s-a votat şi componenţa nominală a comisiei care va organiza licitaţia şi va selecta compania care va implementa sistemul, transmite IPN.

Preşedinte al comisiei este viceprimarul Nistor Grozavu. ONG-urile vor fi reprezentate de Victor Chironda. Din comisie fac parte Lilian Copaci, şeful Direcţiei management în transport, Marcel Lupanciuc, vicedirector Parcul Urban de Autobuze, Andrei Postica – manager de proiecte la Regia Transport Electric, consilierii Nichita Ţurcan (PSRM) şi Ion Popovschi (PL).

Licitaţia va fi anunţată până în data de 1 februarie 2018. Potrivit caietului de sarcini, ofertanţii vor fi responsabili implicit de documentaţia tehnică şi instruirea personalului de deservire şi mentenanţă a sistemului, costurile cărora vor intra în costurile ofertei.

Viceprimarul Ruslan Codreanu a estimat că taxarea electronică în transportul public va fi implementată până pe 1 septembrie 2018.

Caietul de sarcini pentru organizarea licitaţiei publice privind implementarea sistemului de taxare electronică în transportul public din municipiul Chişinău va fi publicat pe pagina oficială a Primăriei.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite