Iurie Nastas: „Da, am fost la acea vânătoare. Am pierdut un coleg şi un prieten bun“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierul municipal Iurie Nastas a recunoscut după aproape o lună de la omorârea lui Sorin Paciu că a fost la vânătoarea de la Pădurea Domnească. El şi-a motivat tăcerea prin faptul că ar fi fost prezent acolo „în calitate de cetăţean şi nu de consilier“. Totodată, el dezvăluie că a fost bun prieten şi coleg cu Sorin Paciu.


Astăzi, Primăria Chişinău a emis un comunicat în care anunţa oficial despre participarea lui Iurie Nastas la acea vânătoare. 

„Primăria municipiului Chişinău informează că în urma verificărilor făcute, s-a aflat şi s-a confirmat că la acea vânătoare a fost prezent şi consilierul municipal din cadrul Fracţiunii Partidului Liberal, Iurie Nastas. Primăria municipiului Chişinău va continua verificările, iar toate informaţiile pe care le vom acumula, vor fi făcute publice “, se mai anunţă în comunicat.

„Precizez că da, am participat la vânătoarea din 23 decembrie. În urma tragicului incident care a avut loc, dar la care nu am fost martor pentru că m-am aflat într-un alt grup de vânători, mi-am pierdut un coleg de serviciu şi un prieten foarte bun. Acum important este ca justiţia să-şi facă datoria. Am fost acolo în calitate de cetăţean şi nu de consilier municipal al PL, de aceea nu am considerat necesar să informez partidul despre asta“, a precizat Nastas pe reţeaua de socializare facebook. El a mai adăugat că este vânător cu experienţă.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite