Guvernul va acoperi cheltuielile pentru repatrierea cetăţenilor R. Moldova care au murit în accidentul rutier din Ucraina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Guvernul va acoperi integral cheltuielile pentru repatrierea cetăţenilor Republicii Moldova decedaţi în accidentul rutier produs în această noapte, în apropiere de regiunea Viniţa, Ucraina. În urma impactului, trei cetăţeni moldoveni au murit, iar patru persoane au suferit diverse traumatisme.

Premierul a transmis condoleanţe rudelor persoanelor decedate şi a cerut structurilor responsabile să ofere tot suportul necesar celor aflaţi în dificultate şi familiilor acestora. 

În acest scop, Pavel Filip a dispus crearea Celulei de Criză care va monitoriza situaţia şi va ajuta cetăţenii Republicii Moldova care au avut de suferit în acest accident rutier. Totodată, un grup de salvatori din ţara noastră se va deplasa imediat în Ucraina, pentru a vedea la faţa locului care este situaţia şi a acorda suportul necesar victimelor.

Pentru informarea suplimentară a rudelor şi apropiaţilor persoanelor care au avut de suferit în accident, a fost creată linia fierbinte 022-78-50-32.

În accidentul produs în această noapte în regiunea Viniţa, Ucraina, a fost implicat un microbuz cu 12 pasageri la bord, cetăţeni ai Republicii Moldova. Acesta s-ar fi ciocnit cu un autocamion.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite