Greceanâi refuză confruntarea cu Chirtoacă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul PSRM la funcţia de primar al capitalei, Zinaida Greceanâi, nu va da curs invitaţiei liberalului Dorin Chirtoacă de a participa la o dezbatere electorală comună la Regia Transport Electric. Anunţul a fost făcut de Greceanîi în cadrul unui briefing de presă susţinut joi, 18 iunie, transmite IPN.

„Chirtoacă nu este omul potrivit care să-mi organizeze agenda, nu l-am angajat ca secretar”, a declarat candidatul PSRM. Totodată, Zinaida Greceanâi a invitat mass-media la un alt briefing, la Parcul de autobuze din Chişinău, la aceiaşi oră când liberalul o va aştepta la Regia Transport Electric.

Greceanâi nu a ezitat să aducă acuzaţii la adresa contracandidatului său. „Pentru reparaţia străzii Aleco Russo, cu o lungime de doi kilometri jumătate, s-au cheltuit 120 de mln de lei. Pentru comparaţie, amintim că un kilometru din drumul Sărăteni-Soroca, construit din banii alocaţi de către SUA, a costat 18 mln de lei. Vom cere inventarierea tuturor construcţiilor din Chişinău, ca să vedem cum au fost folosiţi banii publici”, a spus Greceanâi.

Dorin Chirtoacă i-a lansat Zinaidei Greceanâi o invitaţie la dezbateri publice pentru vineri, ora 10.00, ca să prezinte planurile sale privind soluţionarea problemei transportului public în capitală.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite