GALERIE FOTO Dorin Chirtoacă a curăţat cu lopata zăpada din faţa primăriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Dorin Chirtoacă a schimbat şedinţele de birou pe una de... deszăpezire
Primarul Dorin Chirtoacă a schimbat şedinţele de birou pe una de... deszăpezire

Funcţionari ai Primăriei Chişinău şi consilieri municipali, în frunte cu primarul general, Dorin Chirtoacă, au participat astăzi la curăţat zăpada din preajma sediului instituţiei.

Prin această acţiune, municipalitatea îndeamnă chişinăuienii să participe la deszăpezirea din curţile blocurilor de locuit, precum şi din jurul sediilor în care activează, unde accesul utilajelor este mai dificil.

Edilul capitalei spune că acţiunea din faţa Primăriei este un apel de conştientizare a cetăţenilor, astfel fiind chemaţi toţi locuitorii să contribuie la curăţarea oraşului de nămeţi, în condiţiile în care stratul de zăpadă a ajuns la grosimea de 30 cm.

Dorin Chirtoacă şi colegii săi au lucrat pe ninsoare

Vezi aici imagini de la lucrările de deszapezire

„Cu tehnică specială se intervine pe drumurile principale, pe străzile de circulaţie a transportului public şi căile de acces, dar trebuie să intervină şi fiecare dintre noi, pentru că aşa este normal pe o asemenea vreme", a mai spus Dorin Chirtoacă.

Serviciile municipale implicate în deszăpezire monitorizează în continuare situaţia din teritoriu şi sunt pregătite să acţioneze în regim non-stop, pentru a interveni în orice situaţie.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite