FOTO Deputatul Eugen Nichiforciuc, atacat după ce a ieşit de la o emisiune TV: „Am spus lucruri ce i-au deranjat pe unii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul Eugen Nichiforciuc
Deputatul Eugen Nichiforciuc

Deputatul neafiliat Eugeniu Nichiforciuc, ajuns în Parlament pe listele Partidului Democrat, a fost atacat în faţa sediului postului de televiziune N4, marţi seara, după ce a ieşit de la emisiunea „Puterea a Patra.”

„Un individ a aruncat peste acesta cu o substanţă verde”, a scris jurnalistul Gheorghe Gonţa, pe pagina lui de Facebook.

La scurt timp, şi Eugen Nichiforciuc a reacţionat la cele întâmplate. El consideră că a fost atacat pentru că a spus „lucruri ce i-au deranjat pe unii”.

„Asta e - adevărul doare! Dar e grav dacă am ajuns să trăim timpuri când eşti atacat numai pentru că spui adevărul, pentru că exprimi opinii libere. Dacă un deputat e atacat pentru exprimarea unor opinii libere, ce să mai vorbim despre alţi oameni. E mai grav ca în anii 90 ai secolului trecut. Dar aceasta mă face şi mai puternic, şi mai determinat să merg înainte. Dreptatea va învinge!”, a adăugat deputatul

x
x
Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite