Festival de film german la cinematograful Gaudeamus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Festivalul este dedicat copiilor, adolescenţilor şi persoanelor pasionate de limba germană sau de basmele fraţilor Grimm.
Festivalul este dedicat copiilor, adolescenţilor şi persoanelor pasionate de limba germană sau de basmele fraţilor Grimm.

Cele mai noi ecranizări ale regizorilor germani pe baza basmelor scrise de fraţii Grimm vor fi proiectate în fiecare lună în cadrul unui festival de film german la Cinematograful Gaudeamus.

Festivalul este dedicat copiilor, adolescenţilor şi persoanelor pasionate de limba germană sau de basmele fraţilor Grimm. Mâine, la ora 15.00, va fi prezentată pelicula Schneewittchen, iar intrarea este liberă.

Solicitată de IPN, managerul festivalului, Lidia Troianowschi, a spus că ecranizările sunt cu subtitrare în română. Festivalul a început încă din luna mai şi va dura exact un an. „De fiecare dată sălile sunt pline, doar în luna iunie a fost mai puţină lume. Vin şi copii, şi părinţi, şi bunici. Sunt invitaţi toţi doritorii“, a spus Lidia Troianowschi.

„Cei care sunt interesaţi de limba germană sunt invitaţi în mod special, pentru că astfel îşi vor îmbunătăţi vocabularul şi vor putea să-şi perfecţioneze capacităţile de comunicare“, a  mai spus managerul festivalului.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite