Cum va fi vremea în următoarele zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În următoarele zile timpul se încălzeşte FOTO Adevărul
În următoarele zile timpul se încălzeşte FOTO Adevărul

Am avut parte de un weekend posomorât şi friguros, de mâine însă începe o nouă săptămână cu maxime generoase. În următoarele zile timpul se încălzeşte, astfel încât mercurul din termometre va indica pe timp de zi 5 grade Celsius.

 La mijlocul săptămânii vom avea parte şi de cer noros dar şi de câţiva fulgi de nea. Presiunea atmosferică va oscila de la normală la ridicată.

Pentru mâine meteorologii prognozează de la -3 + 1grad Celsius la nord, iar în sudul ţării aerul se va încălzi până la +2 grade Celsius. Cerul va fi înorat. Presiunea atmosferică va fi ridicată, iar vântul va bate cu o  intensitate de până la opt metri pe secundă. Noaptea aerul se va răci până la -8 grade, în raioanele de nord şi până la -6 grade în zona de sud a ţării.

Marţi

Marţi vom avea parte de cer parţuial noros. În Capitală, se vor înregistra de la -2 şi1grad Celsius ziua şi până la -7 grade noaptea. În regiunea de nord a Moldovei vom vea -3 grade. Presiunea atmosferică va fi normală, iar vântul va bate cu o intensitate de până la opt metri pe secundă. În zona de sud a ţării aerul se va încălzi până la +2 grade.

Miercuri

Pentru Miercuri meteorologii prognozează ninsori şi ploi deopotrivă. Mercurul dim termometre va indica 0 grade în raioanele de nord şi 5 grade cu plus pe timp de zi. Noaptea se vor înregistra -8 grade la nord şi -6 grade în zona de sud a ţării. În Capitală maxima termică va indica +4 grade, presiunea termică va fi ridicată, iar vântul va bate cu o intensiate de până la opt metri pe secundă.
 

Republica MoldovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite