Aer de primăvară la Târgu-Mureş. Vremea rămâne frumoasă şi săptămâna viitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vremea se încălzeşte în zilele ce vin, iar mureşenii se pot gândi deja la primăvară
Vremea se încălzeşte în zilele ce vin, iar mureşenii se pot gândi deja la primăvară

Mureşenii au, în sfârşit, motive să se gândească serios la venirea primăverii. După ce în ultima perioadă vremea a fost plăcută, cu temperaturi ridicate, se pare că şi în zilele următoare va fi păstrat trendul ascendent al temperaturilor ce vor fi înregistrate în judeţul nostru.

În sfârşit se simte că primăvara e aproape! Meteorologii anunţă că numai în zilele de luni şi marţi va fi rece, cu maxime de 1-2 grade Celsius, după care ne vom bucura de zile însorite şi călduroase, peste media acestei perioade a anului. Dacă miercuri se va înregistra o maximă termică de 5 grade Celsius, începând de joi vom avea parte de temperaturi între 8 şi 12 grade Celsius ziua şi minime de până la 2-1 grade Celsius pe timp de noapte.

Vântul va sufla slab până la moderat şi numai în zona de Nord a judeţului. Cel mai probabil, ploile vor ocoli Mureşul săptămâna ce vine, dar sunt posibile precipitaţii de scurtă durată, în special pe timp de noapte. La munte e posibil să ningă, în special spre sfârşitul săptămânii, însă acestea vor fi slabe, fără să afecteze traficul rutier.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite