Cum a celebrat președintele Republicii Moldova cei 106 ani de la Unirea Basarabiei cu România

0
Publicat:

În ziua în care se împlinesc 106 ani de la Unirea Basarabiei cu România, Maia Sandu a adus mulțumiri Bucureștiului pentru ajutorul continuu și necondiționat oferit Chișinăului, afirmând că cetățenii țării sale trebuie să muncească ,,în continuare pentru a deveni un stat dezvoltat și liber, alături de România, în marea familie europeană”.

Maia Sandu a adus mulțumiri României pentru sprijin. FOTO: Facebook.com
Maia Sandu a adus mulțumiri României pentru sprijin. FOTO: Facebook.com

Președintele Republicii Moldova a publicat o listă cu ajutoarele oferite Chișinăului de București, susținând că ,,este doar o parte din sprijinul imens acordat de România pe parcursul anilor”.

image

 ,,România ajută Republica Moldova continuu și necondiționat. Aceasta este doar o parte din sprijinul imens acordat de România pe parcursul anilor. Cel mai bun mod de a celebra 106 ani de la Unirea Basarabiei cu România este să punem în valoare legăturile dintre oamenii de pe cele două maluri ale Prutului, să mulțumim României pentru susținerea constantă dedicată îmbunătățirii vieții tuturor cetățenilor Republicii Moldova și să muncim în continuare pentru a deveni un stat dezvoltat și liber, alături de România, în marea familie europeană”, a scris lidera de la Chișinău pe internet. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite