Constantin Becciev, restabilit în funcţia de director general al SA „Apă-Canal Chişinău”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătoria Râşcani a decis luni, 20 februarie, restabilirea lui Constantin Becciev în funcţia de director general al SA „Apă-Canal Chişinău”, după ce anterior acesta a fost demis de către Adunarea generală a acţionarilor instituţiei.

Instanţa a admis cererea de chemare în judecată depusă de Constantin Becciev. Astfel, au fost anulate hotărârile Adunării generale extraordinare a acţionarilor SA „Apă-Canal Chişinău” din 8 septembrie 2016, privind încetarea înainte de termen a împuternicirilor lui Constantin Becciev în calitate de director general al întreprinderii, dar şi numirea Veronicăi Herţa în funcţia respectivă. 

Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Chişinău, Consiliul de administraţie a Societăţii „Apă-Canal Chişinău” va contesta hotărârea instanţei de judecată. 

Amintim că la 14 februarie 2017, SA „Apă-Canal Chişinău” a fost recunoscută în calitate de parte vătămată, în cauza penală în care Constantin Becciev are statut de învinuit, fiind suspectat de abuz în serviciu, soldate cu urmări grave.  

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite