Comitetul Naţional Olimpic vrea să scape de o „ruşine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comitetul Internaţional Olimpic va investi 500.000 de euro în modernizarea pistei de atletism a stadionului Dinamo din Chişinău. Nicolae Juravschi, preşedintele Comitetului Naţional Olimpic susţine că este o ruşine pentru ţară faptul că nu avem o pistă modernă

În cadrul planului se prevede modernizarea a două piste de alergare, amenajarea gropilor pentru sărituri în lungime şi triplu salt, utilaj pentru sărituri în înălţime, potrivit portalului olympic.md.

Şi tribunele stadionului vor fi modernizate, iar Comitetul Naţional Olimpic caută fonduri financiare pentru modernizarea vestiarelor.

„Am văzut stadionul şi cred că sunt oportunităţi foarte bune. Datorită implicării noastre, am putea reconstrui stadionul şi să-i atribuim un nivel mondial“, a declarat Andrea Vallari, reprezentantul companiei de construcţii din Italia ce va realiza proiectul de modernizare.

"E o ruşine pentru noi să nu dispunem de o pistă modernă. Este un moment istoric pentru a soluţiona problema. Avem cea mai mare confirmare de la CIO“, a declarat Nicolae Juravschi, preşedintele CNO.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite