Cea mai mare bancă din Republica Moldova îşi schimbă conducerea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Moldova-Agroindbank, cea mai mare bancă moldovenească, a anunţat o reorganizare de amploare care include şi noi alegeri a preşedintelui şi Consiuliului instituţiei.

Potrivit unui aviz difuzat de executivul Moldova-Agroindbank, la 21 octombrie 2011 este convocată Adunarea generală extraordinară a acţionarilor băncii.
Ordinea de zi a acestei adunări prevede alegerea membrilor Consiliului Moldova-Agroindbank, dar şi a a preşedintelui Comitetului de Conducere al băncii.

De asemenea urmează să fie adoptate şi unele modificări ale Planului de Afaceri pentru anul 2011, inclusiv a indicilor financiari de dezvoltare a băncii.
Potrivit unor surse cel mai probabil că va fi ales un nou preşedinte al celei mai mari bănci din Moldova. Altfel spus, Natalia Vrabie, conducător al Moldova-Agroindbank în decurs de peste 15 ani, va părăsi această funcţie.

În ultimele două luni Moldova-Agroindbank a fost în centru atenţiei publice, datorită atacului raider contra a şase acţionari din Slovenia şi Olanda, în urma căruia un pachet de 27,5% de acţiuni au ajuns pe căi frauduloase în proprietatea unor firme offshore.

Citiţi şi Stăpânii băncilor din Republica Moldova

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite