Ce venituri au avut copreşedinţii Blocului ACUM, Maia Sandu şi Andrei Năstase, în ultimii doi ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO privesc.eu
FOTO privesc.eu

Lidera PAS, Maia Sandu, şi preşedintele PPDA, Andrei Năstase, care sunt şi copreşedinţii Blocului electoral ACUM, format din cele două partide cu scopul participării în alegerile din 24 februarie, şi-au făcut public declaraţiile de avere, după ce acestea au fost depuse la Comisia Electorală Centrală (CEC).

Potrivit declaraţiei de avere a Maiei Sandu, între anii 2017 - 2018, lidera PAS a obţinut un venit de doar 500 de roni, în urma unei conferinţe susţinută la Bucureşti, în 2018. În această perioadă, Maia Sandu a obţinut şi o dobândă de 539 de dolari Bank-Fund Staff federal Credit Union (Washington, SUA), unde are pe cont o sumă de 38 mii de dolari. Alte venituri nu au fost menţionate de preşedinta PAS.

Cât priveşte proprietăţile, Maia Sandu susţine că, din 2003, deţine un apartament în valoare de 440.000 de lei. De asemenea, ea mai este proprietara unui automobil de model Toyota RAV 4, anul 2007, în valoare de 170.000 de lei.

De partea cealaltă, venitul familiei Năstase constituie aproape 68 mii de euro, salariu de la o companie germană şi 14 mii euro - îndemnizaţii pentru copii de la statul german.

Andrei Năstase a obţinut 35.000 de euro din vânzarea automobilului de model Mercedes S350, dar a rămas în proprietate cu un Nissan Maxima, din 2004, în valoare de circa 10.000 de euro.

Năstase a mai indicat că are în proprietate nouă terenuri, şapte - extravilane şi două - intravilane.

În plis, liderul PPDA deţine patru case, un apartament şi cinci alte bunuri imobile, inclusiv nefinalizate.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite