Cântăreața Sofia Rotaru și actorul Tom Hanks promovează Biserica Ortodoxă Rusă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sofia Rotaru, artista poporului din Republica Moldova
Sofia Rotaru, artista poporului din Republica Moldova

Sofia Rotaru, artista poporului din Republica Moldova, va fi imaginea unei campanii promovate de Biserica Ortodoxă Rusă.

Să nu fiți surprinși dacă într-o zi, pe străzile orașului, nu veți vedea publicitate la detergent sau un gadget nou, ci panouri ce promovează credința, anunță radio Eho Moskvî.

Este vorba de acțiunea misionară „Noi - creștinii!" ce se va desfășura în perioada 13-14 octombrie în diferite orașe din Federația Rusă, Ucraina și Belarus. Scopul acesteia este să promoveze religia în rândul tinerilor prin intermediul persoanelor notorii care vin cu un mesaj. Inițiativa se datorează sărbătorii religioase - Aducerii Maicii Domnului la Templu și va fi susținut de organizații de tineret ortodoxe.

Printre acestea este și Sofia Rotaru, dar și renumitul actor de la Hollywood, Tom Hanks. „În fiecare zi recitesc «Tatăl Nostru», mereu mă adresez lui Dumnezeu și sunt recunoscătoare Lui pentru fiecare zi trăită", mărturisește artista care va apărea pe mai multe bilboarduri.

Tom Hanks

În cadrul aceleiași campanii vor fi afișate postere cu declarațiile celebrităților despre credință în Dumnezeu. În total, vor fi montate postere cu peste 20 oameni celebri, printre care și boxerul rus Nikolai Valuev.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite