Candu lansează noi acuzaţii la adresa Maiei Sandu şi o compară cu Vlad Filat: Aţi strâns bani ilegal pentru protest de la participanţii la întâlnirea nocturnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO parlament.md
FOTO parlament.md

Schimbul de replici între Andrian Candu şi Maia Sandu ia amploare. După ce lidera PAS l-a acuzat pe vicepreşedintele PDM că este mincinos şi incoerent, Candu vine şi el cu noi învinuiri. De această dată, preşedintele Parlamentului afirmă că Sandu este la fel de emotivă precum fostul ei şef, Vlad Filat. De asemenea, democratul susţine că ea s-ar fi întâlnit cu Grigore Petrenco şi chiar ar fi colectat bani de la acesta pentru protestul din 14 mai.

„Doamna Maia Sandu ne spuneţi totuşi dacă v-a vizitat Petrenco joi pe înserate la sediul PAS? La vizita aceea nocturnă mă refer. Nu că ar fi o problemă, dar vă cam bâlbâiţi şi nu înţelegem răspunsul. Poate a venit să adere la PAS, poate faceţi aripa extremistă ANTIFA la PAS, sunteţi liberă să faceţi ce doriţi. Dar răspundeţi cu DA sau NU şi ţineţi cont că sunt oameni care pot să confirme, inclusiv câte ore a stat şi v-a consultat. Poate ne relataţi şi cât de surprinşi au fost alţi participanţi la această întâlnire nocturnă când l-au văzut acolo pe Petrenco, venit la invitaţia dvs? Rezultatul l-am văzut, se vede şi în această poză, v-a adus protestatari curat „pro europeni”, a scris Andrian Candu pe pagina sa de Facebook.

Speakerul afirmă că, după ce Maia Sandu va recunoaşte cele menţionate mai sus, el va mai avea câteva „întrebări delicate”.

„Inclusiv despre cum aţi strâns bani ilegal de la participanţii la întâlnirea nocturnă pentru acest protest, dar le luam pe rând, căci văd că vă emoţionaţi la fiecare cuvânt, ca fostul dvs. şef din PLDM”, a adăugat Candu.

Amintim că tot astăzi, 15 mai, Maia Sandu a declarat pe pagina sa de Facebook: „Ceva se întâmplă cu preşedintele Parlamentului… Cândva sigur de sine şi calm, de la o vreme e tot mai nervos şi incoerent. Ieri promova uninominalul, azi susţine mixtul, mâine - cine ştie ce-i mai trăsneşte prin cap? Vrea să ia pâinea trollilor, spune minciuni, visează alianţe şi întâlniri nocturne. Înţeleg de ce e speriat. Arde. Iar Naşul (referindu-se la Vlad Plahotniuc) ar putea să-i întoarcă colacii”.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite