Bancherii beau şampanie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conflictul din jurul Moldova Agroindbank se pare că nu a afectat şi administraţia instituţiei, care a sărbătorit cu fast Ziua lucrătorului bancar şi a primit distincţii ale Asociaţiei Băncilor din Moldova (ABM).

Distincţiile, conferite în semn de apreciere a activităţii desfăşurate în sistemul bancar, le-au fost înmînate marţi de către Preşedintele ABM, primul guvernator al Băncii Naţionale a Moldovei, Leonid Talmaci. Reprezentanţii conducerii Moldova Agroindbank au primit distincţia supremă a Asociaţiei Băncilor din Moldova - Medalia Onorifică „Meritul Bancar”, iar sublaternii Diplome de Onoare ale ABM.

Preşedintele ABM, Leonid Talmaci, a menţionat succesele obţinute de Moldova Agroindbank şi Preşedintele băncii Natalia Vrabie, apreciind instituţia drept „pilon al sistemului bancar din ţară”.

Tot de Ziua Bancherilor, la Chişinău a fost lansată Liga Bancherilor, o asociaţie obştească, apolitică, cu statut de persoană non-profit.

Dumitru Ursu, preşedintele noii organizaţii a anunţat că aceasta are în calitate de membri, bancheri care au muncit şi care muncesc atât în Republica Moldova, cât şi peste hotare, bancheri care au activat în Banca Naţională şi în băncile comerciale, iar acum îşi desfăşoară activitatea în bănci cu renume mondial din SUA şi Europa.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite