Anul acesta micuţii din Moldova vor putea vorbi cu Moş Crăciun pe Skype

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Moş Craciun aşteaptă scrisori de la copii FOTO amcopii.ro
Moş Craciun aşteaptă scrisori de la copii FOTO amcopii.ro

Pe an ce trece copiii îi cer lui Moş Crăciun cadouri tot mai scumpe. Mai puţini visează să aibă un ursuleţ de pluş, o păpuşă, o maşinuţă. Majoritatea îşi doresc un telefon mobil, calculator performant sau iPad-uri. Micuţii îi indică Moşului şi adresa magazinului de unde să le cumpere.

Fiecare cetăţean al Republicii Moldova îi poate scrie Moşului o scrisoare. Plicul nu trebuie să aibă timbru, iar adresa este simplă - pentru Moş Crăciun.

Veronica Solomitchi, preşedintele Academiei lui Moş Crăciun, a spus că anual primesc mii de scrisori de la copii şi adulţi. Maturii îi cer miri sau mirese, familiile tinere – un copil, vârstnicii – multă sănătate.

Timp de 11 ani, Moşul a încercat să răspundă copiilor şi le-a dat şi daruri.

Anul precedent Academia lui Moş Crăciun a primit 6.850 de scrisori şi a reuşit să împlinească 500 de dorinţe.

În acest an prima scrisoare pentru Moş Crăciun a venit la începutul lunii noiembrie. Acum sunt deja peste 1.500 de scrisori.

Ajutorii moşului spun că fac tot posibilul să îndeplinească dorinţele copiilor şi roagă ca aceştia să nu uite să-şi noteze adresa. Căutaţi-l pe Moşu şi pe skype.

„Academia lui Moş Crăciun“  a apărut la iniţiativa Fundaţiei de caritate pentru copii „Clipa Siderala“, în colaborare cu „Posta Moldovei“.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite