Moş Crăciun uriaş pentru micii baschetbalişti!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Virgil Stănescu

Virgil Stănescu, pivotul de 2,07 metri de la Asesoft Ploieşti şi în acelaşi timp preşedinte la Steaua Baschet a jucat rolul lui Moş Crăciun pentru micii baschetbalişti ai clubului Laguna Sharks din Bucureşti.

Stănescu, unul dintre cei mai valoroşi baschetbalişti români din ultimii 20 de ani, fost căpitan al echipei naţionale, şi-a luat rolul în serios şi, după ce a evoluat într-un meci demonstrativ împotriva juniorilor de la Laguna, a împărţit copiilor cadouri. "Mă bucur că le pot oferi copiilor asemenea momente şi este un fel de a întoarce comunitaţii din care fac parte ceva din ceea ce ea mi-a oferit la rândul ei. Este extraordinar că aceştor copii li se oferă condiţii de pregătire de care generaţia noastră nu a avut parte", a spus Virgil Stănescu.

Peste 2000 de spectatori, printre care s-au aflat şi cei 600 de copii care învaţă baschetul cu profesorii de la Laguna Sharks l-au vazut pe Moş Crăciun şi într-o altă ipostază inedită, zburând spre inel pentru câteva slamdunk-uri spectaculoase, într-o demonstraţie a trupei Streetslam România.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite