Ajutoare pentru veteranii războiului de pe Nistru în valoare de 1000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Veterani Nistru

Cu prilejul zilei de 2 martie – Ziua Memoriei, din fondul municipal Chişinău de susţinere a populaţiei vor fi oferite alocaţii pentru 185 de beneficiari, în mărime de 1000 de lei. Banii vor ajunge la persoane rănite în confruntările de la Nistru şi la familiile celor căzuţi pe câmpul de luptă.

Solicitată de IPN, şefa Direcţiei social-umanitară şi relaţii interetnice, Violeta Crudu, a precizat că banii pot fi deja ridicaţi la filialele Băncii de Economii.  Beneficiarii sunt informaţi de către asistenţii sociali din sector.

Pe 2 martie, vor fi organizate acţiuni de comemorare a celor căzuţi în conflictul armat pentru apărarea independenţei şi integrităţii Republicii Moldova.

De dimineaţă, vor avea loc depuneri de flori la monumentul Domnitorului Ştefan cel Mare şi Sfânt, iar la Complexul Memorial „Eternitate” va fi desfăşurat un miting comemorativ şi vor fi depuneri de flori la Monumentul „Maica Îndurerată”. În fiecare sector vor fi organizate mese de pomenire la care sunt aşteptaţi participanţii la război.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite