Administratorii rutelor de maxi-taxi din Chişinău discută azi cu primarul Dorin Chirtoacă despre situaţia transportului urban

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Astăzi este a treia zi de când operatorii de maxi-taxi din Chişinău sunt în grevă Foto: Tudor Iovu
Astăzi este a treia zi de când operatorii de maxi-taxi din Chişinău sunt în grevă Foto: Tudor Iovu

Administratorii rutelor municipale de microbuz vor fi convocaţi astăzi, 10 iulie, la Primărie, la o şedinţă cu primarul general al capitalei, Dorin Chirtoacă, pentru a discuta situaţia din transportul public.

Informaţia a fost confirmată pentru IPN de către administratorii mai multor rute de microbuz, dar şi responsabilii de relaţiile cu presa la Primărie. Ora întrevederii urmează să fie precizată, relevă IPN.

Administratorul rutelor de microbuz 104, 110, 171 şi 174, Mihai Reus, a declarat că microbuzele de pe ruta 110 şi-au sistat activitatea în dimineaţa zilei de astăzi, la doar câteva ore de la ieşirea la linie.

Şoferii de pe celelalte trei rute nu mai activează de aseară, din cauza ameninţărilor din partea colegilor de pe alte rute de microbuz, care au declarat grevă, protestând împotriva tarifului mic pentru călătorie, dar şi controalelor poliţiei, care s-au intensificat după cele câteva accidente de săptămâna trecută cu implicarea microbuzelor.
 

Republica MoldovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite