100.000 de doze de Sputnik V ajung la Tiraspol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vaccin Sputnik covid coronavirus FOTO Shutterstock

Încă 100 de mii de doze de Sputnik V (vaccin anti COVID-19 de producţie rusească) ajung astăzi în regiunea transnistreană. Informaţia a fost confirmată pentru IPN de Elena Mudrîi, ofiţer de presă al Ministerului Sănătăţii.

„Agenţia medicamentului şi dispozitivelor medicale a autorizat anterior importul a 200 mii de doze de vaccin Sputnik V în cadrul achiziţiei unui lot pentru regiunea transnistreană, realizată de campania Lekfarm”, a precizat Elena Mudrîi. Pe 28 noiembrie la Tiraspol au ajuns 100 de mii de doze de vaccin Sputnik V, după ce în „Monitorul Oficial” al Republicii Moldova a fost publicat preţul de achiziţie al unei cure (două doze), care este de 19,9 dolari SUA. 

Încă 100 de mii de doze de Sputnik V sunt pentru vaccinarea şi revaccinarea a 50 de mii de locuitori ai regiunii transnistrene. Vaccinurile au fost achiziţionate de către holdingul Sheriff şi sunt oferite beneficiarilor gratuit, a anunţat pe pagina sa de Telegram şeful administraţiei de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite