Vizită conjugală: O văduvă s-a instalat în cavoul soţului pentru câteva zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O văduvă de 43 de ani s-a mutat pentru câteva zile în cavoul soţului ei la Dos de Mayo, Misiones, nord-estul Argentinei, unde şi-a instalat un pat, internetul şi chiar un mic aragaz, a povestit, joi, comisarul de poliţie al zonei.

"Poliţia a constatat că Adriana Villareal a făcut schimbări în cavoul unde se află sicriul soţului ei, unde ea avea un radio, un calculator, internet, un scaun şi un mic aragaz", a declarat comisarul, Gustavo Braganza.

Dna Villareal a ieşit din cavou chiar în pijamale când poliţiştii s-au dus la cimitirul San Lazaro să constate faptele, a explicat comisarul.

"Se putea vedea sicriul deschis şi trupul îmbălsămat", a adăugat el, referindu-se la soţul dnei Villareal, Sergio Yede, decedat în 2010 la 28 de ani.

Dna Villareal, care locuieşte la Buenos Aires, a explicat poliţiştilor că se duce să îşi viziteze soţul "de trei ori pe an, rămâne acolo trei sau patru nopţi şi îşi mai pregăteşte câte ceva" de mâncare, potrivit comisarului.

"Când iubeşti cu adevărat pe cineva, poţi să faci tot felul de lucruri", a explicat dna Villareal pentru site-ul www.misionesonline.net, citat de AFP. "Soţul meu merită acest lucru şi chiar mai mult", a adăugat ea.

"Cineva în stare să doarmă alături de un cadavru ar trebui să aibă o problemă", a estimat cu toate acestea comisarul, potrivit Agerpres.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite