Un bărbat din Australia a murit după ce a căzut într-o groapă săpată pe plajă

0
Publicat:

Un bărbat în vârstă de 23 de ani, din Australia, a murit după ce a căzut într-o groapă care ar fi fost săpată de turiști pentru a frige un porc, potrivit BBC.

ponton, intrare catre plaja
Plaja din Australia. Foto: Pexels

Josh Taylor se afla sâmbăta trecută într-o tabără organizată pe o plajă de pe insula Bribie, din Queensland

Bărbatul, în vârstă de 23 de ani, a fost dus cu avionul la spital, la scurt timp după incident, dar a murit din cauza rănilor grave patru zile mai târziu. Autoritățile investighează împrejurările care au dus la moartea lui, care inițial au fost un mister total.

Poliția din Queensland a precizat într-o declarație de presă că „este posibil să existe mai multe persoane care au fost prezente la fața locului". Josh Taylor era împreună cu prietenii pe insula Bribie, o zonă de camping foarte populară, situată la 65 km de Brisbane, când a avut loc incidentul.

Presa locală a spus că a fost nevoie de aproximativ 15 persoane pentru a-l scoate din groapa care se umpluse cu nisip. Familia lui Taylor a confirmat acesta a murit joi, după ce au fost oprite aparatele care îl țineau în viață. „Din păcate, rănile pe care le-a avut au fost prea grave pentru a-și putea reveni vreodată”, a precizat familia într-o declarație, în care a mulțumit medicilor pentru tot efortul depus.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite