Superbogații lumii, petrecere opulentă în India, cu 2.500 de feluri de mâncare. Diva Rihanna va face show

0
Publicat:

Pentru una dintre cele mai bogate familii din India, o nuntă nu este doar o nuntă – este un spectacol menit să-i uimească chiar și pe cei mai bogați și mai puternici oameni ai lumii. Bill Gates și Ivanka Trump se află printre invitații așteptați la petrecere.

Petrecere opulentă în cinstea celor doi viitori miri FOTP Profimedia
Petrecere opulentă în cinstea celor doi viitori miri FOTP Profimedia

În 2018, cel mai bogat om al Indiei, Mukesh Ambani, i-a organizat fiicei sale, Isha, cea mai scumpă nuntă pe care a văzut-o vreodată țara, unde Beyoncé a cântat și invitații au participat la recepții în Lacul Como din Italia, precum și în Mumbai și Rajasthan, la un cost de aproape 100 de milioane de dolari (80 de milioane de lire sterline).

Tatăl mirelui, avere de 112 miliarde de dolari

Ambani este pregătit să organizeze o petrecere și mai extravagantă luna viitoare, de data aceasta pentru nunta fiului său cel mic, Anant Ambani, în vârstă de 28 de ani, relatează The Guardian.

Ziarele din India au fost impresionate de detaliile nunții. Anant Ambani se va căsători cu Radhika Merchant, de 29 de ani, fiica unei cunoscute familii prospere care conduce Encore Healthcare, o mare firmă farmaceutică din India. Merchant, care este dansaroare profesionistă, se află acum în consiliul de conducere al companiei Encore.

Potrivit listei Forbes Rich, Ambani, președintele conglomeratului Reliance Industries care se ocupă de mai multe domenii de afaceri, de la energie la textile și telecomunicații, este cel mai bogat om din Asia, cu o avere valorând 112 miliarde de dolari. Antilla, casa cu 27 de etaje a lui Ambani din Mumbai, a atras atenția la nivel mondial atunci când a fost construită, costând mai mult de 1 miliard de dolari. A fost catalogată de Forbes drept cea mai scumpă proprietate din lume.

Deși detaliile complete ale nunții, care ar putea să aibă loc în luna iulie, nu au fost încă făcute publice, petrecerea de trei zile înainte de căsătorie se anunță a fi un eveniment opulent.

Începutul festivităților de nuntă va avea loc pe 1 martie, cu o petrecere de trei zile organizată într-o grădină de 3.000 de acri, amplasată pe terenul unei rafinării de petrol din Jamnagar, în provincia natală al lui Ambani, Gujarat.

Cea mai mare grădină de mango din Asia

Se spune că grădina cea mai mare livadă de mango din Asia și găzduiește, de asemenea, centrul de salvare și reabilitare a animalelor. Ambani are 2.000 de animale salvate atât din India, cât și din întreaga lume, inclusiv leoparzi, tigri, lei, jaguari și elefanții.

Se pare că Rihanna va fi vedeta petrecerii, alături de iluzionistul David Blaine, în timp ce lista de invitați include de la miliardari indieni până la celebrități de la Bollywood. Bill Gates, Mark Zuckerberg și Ivanka Trump se află pe lista celor care vor participa la somptuoasa petrecere.

Aproximativ 2.500 de feluri de mâncare vor fi servite oaspeților în cele trei zile, pentru a se asigura că nu vor mânca același fel de mâncare de două ori.

 Cifrele arată că nunțile din India continuă să devină tot mai luxoase. India cheltuie peste 75 de miliarde de dolari pe nunți în fiecare an, devenind a patra cea mai mare industrie din țară.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite