Două fetițe, grav rănite de o mașină condusă de un tânăr, pe un drum din Argeș

0
Publicat:

Două fetiţe cu vârstele de trei şi şapte ani au fost accidentate de un autoturism, marţi, pe DJ 740, în localitatea argeşeană Miceşti. Copilele au ajuns la spital.

SMURD. FOTO arhivă
SMURD. FOTO arhivă

Accidentul a avut loc după ce șoferul a pierdut controlul volanului și le-a lovit pe cele două minore, care se aflau în afara carosabilului.

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, a rezultat că, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, posibil pe fondul neadaptării vitezei, un tânăr de 22 de ani, din comuna Micești, care conducea un autoturism pe DJ 740, pe raza localității de domiciliu, circulând pe direcția Micești spre Mălureni, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ieșind în afara carosabilului și acroșând două fetițe, de 3 și 7 ani. Ambele fetițe au suferit leziuni, fiind transportate la o unitate medicală, pentru îngrijiri”, precizează IPJ Argeș.

Fetița în vârstă de șapte ani a fost preluată de echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă cu multiple traumatisme, potrivit ISU Argeș.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc”, precizează IPJ Argeș.

Amintim că, în urmă cu trei zile, două adolescente din Vaslui au fost lovite de o mașină scăpată de sub control de o șoferiță.

Cele două fete și şoferiţa care conducea autoturismul care le-a lovit au ajuns la spital.

Un alt acident rutier s-a produs luni seara pe DN64, la granița localităților Grădinari și Strejești, din județul Olt, soldat cu șapte victime, în urma căruia un om a murit.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite