Oscar Pistorius, multiplu campion mondial paralimpic, a fost arestat pentru că şi-a împuşcat în cap iubita

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oscar Pistorius este audiat astăzi de poliţia din Pretoria
Oscar Pistorius este audiat astăzi de poliţia din Pretoria

Poliţiştii din Pretoria, oraşul în care locuieşte atletul, au confirmat faptul că acesta şi-a împuşcat mortal prietena joi dimineaţă.

UPDATE Pistorius a fost arestat de poliţişti pentru că şi-a împuşcat iubita în cap.

Poliţiştii sud-africani au confirmat faptul că Oscar Pistorius a fost arestat pentru că şi-a ucis prietena, în vârstă de 30 de ani. Femeia a fost găsită moartă în această dimineaţă, în casa atletului. Se pare că Pistorius a confundat-o pe femeie cu un tâlhar şi a împuşcat-o în cap şi în braţ.

***

Pistorius este suspectul principal în ancheta privind moartea prietenei sale, care a fost împuşcată în cap şi în braţ, potrivit cotidianului britanic „The Guardian”, care citează presa sud-africană. 

Circumstanţele în care s-a petrecut incidentul nu sunt încă foarte clare şi, potrivit postului Talk Radio 702 din Johannesburg, poliţiştii iau în calcul şi varianta unei confuzii: Pistorius şi-ar fi împuşcat iubita pentru că a confundat-o cu un tâlhar. 

Poliţia din Pretoria a confirmat doar că un bărbat în vârstă de 26 de ani - vârsta multiplului campion mondial paralimpic - este audit în această dimineaţă în legătură cu un eveniment tragic, petrecut acasă la Pistorius. Anchetatorii au declarat pentru Reuters doar că o femeie a fost găsită moartă, însă au refuzat să dea alte detalii. 

Atletul, care s-a născut fără fibule la ambele picioare, a fost primul atlet fără ambele picioare care a participat la Jocurile Paralimpice aleargă şi participă la competiţii sportive cu ajutorul unor proteze din fibră de carbon. 

Vom reveni cu amănunte. 

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite