Imaginea din Siria care a emoționat o lume: o fetiță își protejează fratele cu propriul trup de dărâmături

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentantul ONU Mohamad Safa a distribuit pe Twitter o imagine cu doi frați care au supraviețuit cutremurului din Siria timp de 17 ore.

Frați Siria FOTO Mohamad Safa
Frați Siria FOTO Mohamad Safa

O fotografie emoționantă a unei fetițe de șapte ani care protejează capul frățiorului ei în timp ce au rămas blocați sub dărâmături în urma cutremurului din Turcia și Siria a devenit viral.

O altă imagine care a devenit viral este a unui nou-născut care s-a născut sub ruinele unei clădiri prăbușite din regiunea Alep, în urma cutremurului care a avut loc luni, 6 februarie. Din nefericire, femeia a murit, relatează Irshad Gul.

Într-un clip video, care a fost publicat de un jurnalist sirian pe Twitter, a fost surprins momentul în care un bărbat iese cu nou-născutul salvat de sub ruine și îl încredințează echipajelor de salvare.

Conform jurnalistului sirian, imaginile au fost surprinse în Jindires, un oraș din provincia Alep aflat sub controlul rebelilor.

Femeia care a născut sub ruine a murit. „Ea l-a protejat pe cel mic cu propriul trup, până în ultima clipă”, conform portalului Al Balad. Bebelușul a fost transportat la spital și trăiește.

În lume


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri