Zece călători dintr-un avion au fost răniți, după ce aeronava a traversat o zonă cu turbulențe

0
Publicat:

Zece pasageri aflați într-o aeronavă operată de HiFly, care zbura de la Luanda la Lisabona, au fost răniți, după ce avionul în care se aflau a fost afectat de o serie de turbulențe.

Cei zece pasageri au primit îngrijiri din partea echipei medicale pe aeroportul Humberto Delgado, din capitala portugheză, potrivit aviation24.be. Zborul TAAG Linhas Aéreas de Angola DT652 a fost efectuat cu o aeronavă Airbus A330-300, închiriată de la Hi Fly Malta.

Informația a fost anunțată de Rádio Nacional de Angola, care a precizat că pasagerii „au trăit momente de teroare, când avionul a traversat cerul Republicii Democratice Congo (RDC), din cauza turbulențelor severe care au provocat rănirea a zece pasageri de obiecte, precum cărucioare de servicii de alimentație, proiectate prin aer".

Avionul a trecut printr-o zonă cu turbulențe Foto captură video
Avionul a trecut printr-o zonă cu turbulențe Foto captură video

TAAG a emis un comunicat oficial în care a precizat că incidentul a a fost produs de „condițiile meteo nefavorabile de pe traseu".

În zona de parcare a aeronavelor de pe aeroportul din Lisabona, echipele medicale au așteptat debarcarea pasagerilor pentru a-i consulta. Cele mai multe răni au fost minore.

EuropaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite