Alertă cu bombă într-un avion Tarom care zbura spre România. Ce s-a întâmplat cu pasagerii

0
Publicat:

O alertă cu bombă la bordul unui avion Tarom a determinat compania să ia o serie de măsuri de siguranță pentru a-i proteja pe cei 88 de pasageri care urmau să ajungă în România.

Avion Tarom pe o pistă
Avion Tarom

Compania TAROM informează că din cauza unui avertisment referitor la existența unei bombe la bord, aeronava care efectua cursa RO 154 Tel Aviv-București a aterizat de urgență pe Aeroportul din Istanbul la ora locală 03:30, în urma deciziei luate de către comandantul de zbor.

Mâsura a fost luată în conformitate cu procedurile standard pentru astfel de situații, a informat compania aeriană, precizând că la bord se aflau 88 pasageri.

Menționăm că verificările efectuate de către autoritățile abilitate s-au încheiat, iar alerta s-a dovedit a fi una falsă”, a anunțat Tarom.

În prezent, pasagerilor li se acordă asistență la sol pe Aeroportul din Istanbul, iar aceștia urmează să decoleze în jurul orei locale 11:30 către București- destinația finală.

„Regretăm disconfortul creat pasagerilor noștri și reiterăm faptul că prioritatea Companiei TAROM este siguranța și securitatea pasagerilor și a echipajelor sale”, au transmis oficialii companiei.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite