VIDEO Monstru marin sau extraterestru? Britanicii au filmat o creatură neidentificată în Portul Bristol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Britanicii care au trecut pe lângă portul din Bristol în noaptea de joi spre vineri au fost martorii unui eveniment neobişnuit, ce a reuşit să-i intrige şi pe cercetători. Pe internet au ajuns mai multe filmări în care apare o „creatură” strălucitoare ce plutea aproape de suprafaţa Râului Avon, comparată cu un extraterestru, pentru care specialiştii nu au găsit o explicaţie exactă.

Trecătorii uimiţi şi-au scos telefoanele mobile şi au filmat o creatură neidentificată translucidă, care emana o lumină pulsatorie de mai multe culori şi o intensitate puternică. Filmările au ajuns pe conturile de Facebook, Twitter şi Youtube ale britanicilor, iar mulţi dintre ei au spus că au văzut un „extraterestru”.

Biologii marini au admis că sunt uimiţi de imaginile creaturii, spunând totuşi că ar putea fi vorba de tunicieri, o specie de animale marine primitive ce ar fi putu ajunge în apele Râului Avon datorită curenţilor. „Este foarte intrigant, nu prea ştiu ce să spun despre asta”, a comentat Steve Simpson, lector senior în bioştiinţe de la Universitatea Exeter (sud-vestul Angliei).

„Există posibilitatea să fie o specie de meduze sau tunicieri. Arată cu totul neobişnuit şi nu cred că am mai văzut aşa ceva până acum. Este perfect posibil să fie vorba de o creatură marină care a fost adusă în port din cauza furtunilor sau care încerca să se ferească pe apele agitate şi care are capacitatea de a emana lumină. Ceea ce este şi mai neobişnuit este că această creatură a apărut într-o zonă atât de aglomerată”, a adăugat specialistul britanic.

Apariţia unei creaturi „extratereste” în apele din Bristol stârneşte controverse

Mulţi trecători au împărtăşit părerea lui Simpson şi au spus că nu au mai văzut niciodată un fenomen asemănător. Unii dintre ei au comparat creatura cu o fiinţă extraterestră şi au răspândit imagini pe reţelele de socializare. „Creatura arăta foarte organică şi se mişca fluid aproape de suprafaţa apei. Am observat lumina pulsatorie, iar după 20 de secunde s-a oprit din luminat şi a dispărut”, a povestit Andrew Spooner, care a postat pe Twitter o fotografie din Portul Bristol.


Alte ştiri asemănătoare:

FOTO Misterul celor doi peşti-gigant descoperiţi în decurs de o săptămână: urmează un dezastru natural?

Doi peşti din specia Regalecus glesne au fost descoperiţi, în decurs de mai puţin de o săptămână, pe plajele Californiei de Sud din Statele Unite. O astfel de creatură marină, lungă de 4,3 metri, a fost descoperită pe o plajă din oraşul californian Oceanside, la cinci zile după ce un peşte asemănător, de 5,5 metri, a fost găsit  pe insula Catalina a coastei californiene.

„Monstrul din subteran” stârneşte imaginaţia vietnamezilor şi îngrozeşte internetul

Fotografiile şi imaginile video care arată cum zeci de muncitori se luptă să scoată din pământ o creatură enormă, care seamănă cu un vierme gri, au făcut înconjurul internetului.

VIDEO Un rechin de 1,2 metri a fost descoperit într-un vagon de metrou din New York

Un rechin de dimensiuni mici a fost descoperit mort miercuri, într-un vagon de metrou în New York. Descoperirea i-a băgat în sperieţi pe pasagerii metroului, însă, după ce au aflat că e mort, au început să facă fotografii cu neobişnuita întâmplare şi să le posteze în mediul online.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite