VIDEO Un rechin de 1,2 metri a fost descoperit într-un vagon de metrou din New York

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un rechin de dimensiuni mici a fost descoperit mort miercuri, într-un vagon de metrou în New York. Descoperirea i-a băgat în sperieţi pe pasagerii metroului, însă, după ce au aflat că e mort, au început să facă fotografii cu neobişnuita întâmplare şi să le posteze în mediul online.

Neaşteptatul pasager, cu o lungime de aproximativ 1.2 metri, a fost găsit sub un rând de scaune dintr-un metrou din Queens. „În jur de ora 12.30 dimineaţa, conductorul liniei N a comunicat în staţia Queensboro Plaza că avea un rechin la bord”, a confirmat un purtător de cuvânt al Autorităţii Metropolitane din New York (MTA).

Conductorul a izolat zona, adică vagonul, şi a continuat traseul până la ultima staţie, unde animalul mort a fost aruncat la gunoi. Cei de la MTA spun că nu ştiu cum prădătorul a ajuns acolo. Porumbei şi chiar oposumi au ajuns în vagoanele de metrou din New York până acum, însă niciodată un rechin, au declarat oficialii reţelei de transport.

Isvett Verde, din cartierul Brooklyn, New York, care a fotografiat rechinul, a declarat că a observat că în vagonul gol al trenului "mirosea puternic a peşte".

„E greu să rămâi surprins deoarece se întâmplă multe lucruri ciudate în oraşul acesta, însă aşa ceva a fost un pic prea mult”, a declarat ea pentru BBC.

„Unul dintre pasageri mi-a zis: «Am călătorit cu metroul în New York 15 ani, dar acesta e cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut vreodată. Şi am văzut de toate”, a declarat o altă pasageră pentru un site de ştiri local.

Alte poze ale descoperirii exotice din metrou au devenite virale, inclusiv cea în care rechinul apare cu o ţigară în gură alături de un tichet de metrou şi o doză de suc.

Rechin mort descoperit în metroul din New York

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite