Viaţa amoroasă a preşedintelui francez, oportunitate de profit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actriţa Julie Gayet (41 de ani) şi Francois Hollande (59 de ani), presupuşi amanţi
Actriţa Julie Gayet (41 de ani) şi Francois Hollande (59 de ani), presupuşi amanţi

În timp ce preşedintele Francois Hollande se confruntă cu urmările dezvăluirilor de acum două săptămâni, când presa a făcut publică legătura sa amoroasă cu o actriţă franceză, mai multe companii încearcă să profite de interesul stârnit de acest subiect şi să obţină profit prin campanii ironice la adresa şefului de la Palatul Elysee.

Hollande a trecut în ultimele două săptămâni printr-o perioadă dificilă, atât din punct de vedere personal, cât şi politic, după ce revista Closer a publicat o serie de fotografii care susţineau povestea unei relaţii secrete între preşedinte şi actriţa Julie Gayet.

Agitaţia a creat noi oportunităţi de promovare pentru unele afaceri, cum ar fi compania de închiriere de maşini Drive, care propune curioşilor refacerea traseului de la palatul Elysee la apartamentul iubiţilor clandestini, în schimbul unui tarif de cinci euro.

O altă companie asemănătoare, Sixt, a publicat o reclamă cu un mesaj ironic: „Domnule preşedinte, data viitoare evitaţi scuterul. Sixt oferă maşini cu geamuri fumurii”.

Site-ul de matrimoniale Be2 s-a folosit de sloganul lui Hollande de la alegerile din 2012, adresându-i-se iubitei înşelate: „Dragă Valerie, este timpul unei schimbări”.

Postul Virgin Radio şi-a amuzat ascultătorii atunci când a lansat reclama audio care compară casa de protecţie a preşedintelui Hollande, folosită atunci când mergea cu scuterul pentru a se întâlni cu iubita lui secretă, cu cele ale membrilor trupei Daft Punk, al căror semn distinctiv este ascundere feţelor în spatele unor căşti. „Domnule preşedinte, ştim că sunteţi un fan. Daft Punk se află în playlistul postului de radio Virgin”, se putea auzi în pauzele publicitare.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite