Povestea de dragoste a lui Francois Hollande, parodiată într-un joc video

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jucătorii pot controla personajul lui Francois Hollande, care poartă o cască de protecţie şi conduce un scuter
Jucătorii pot controla personajul lui Francois Hollande, care poartă o cască de protecţie şi conduce un scuter

Numeroasele speculaţii privind infidelitatea preşedintelui Francois Hollande au agitat spiritele în Franţa, dar au servit şi drept inspiraţie pentru dezvoltatorii de jocuri video. Recent a fost postat pe internet un joc video ce parodiază tumultoasa poveste de dragoste a preşedintelui francez, bucurându-se de o notorietate din ce în ce mai mare.

Jucătorii pot controla personajul lui Francois Hollande, care poartă o cască de protecţie şi conduce un scuter. Acesta trebuie să străbată drumul de la Palatul Elysee până la „cuibuşorul de nebunii” al lui şi al iubitei sale secrete, Julie Gayet, scrie „The Daily Mail”.

Însă nu este o misiune foarte uşoară, deoarece în calea preşedintelui zâmbitor apar mai multe obstacole: paparazzi, jurnalişti, fosta sa iubită Segolene Royal şi actuala sa parteneră oficială, Valerie Trierweiler.

În ciuda graficii de bază şi a acţiunilor repetitive, jocul a fost foarte bine primit de internauţii care au apreciat umorul. Până în prezent, jocul a fost distribuit pe Facebook de aproximativ 80.000 de ori.

Între timp, ultimul zvon care circulă prin presa franceză sugerează că Julie Gayet este însărcinată în cea de-a patra lună cu copilul lui Hollande. Mai mult, unele publicaţii au scris că liderul de la Palatul Elysee ar fi vrut să anunţe ieri despărţirea de actuala Primă Doamnă, însă a evitat declaraţiile deoarece Trierweiler se află în continuare în spital. Aceasta primeşte îngrijiri după ce a suferit un „şoc” la aflarea veştilor despre viaţa dublă a partenerului ei. 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite