Un soldat rus care dormea a supraviețuit miraculos în Ucraina, după ce lângă el a explodat o bombă VIDEO

0
Publicat:

Nimănui nu-i place să fie trezit dintr-un somn de după-amiază, dar puțini dintre noi au avut o trezire la fel de grosolană ca un soldat rus din Ucraina. Acesta a supraviețuit în mod miraculos, după ce lângă el a aterizat o bombă și a explodat, transmite Daily Mail.

Momentul exploziei FOTO captură video
Momentul exploziei FOTO captură video

Potrivit sursei citate, soldatul dormea într-un adăpost în momentul în care bomba lansată de o dronă ucraineană a căzut chiar lângă el.

În mod miraculos soldatul supraviețuiește acestui moment. Conform imaginilor înregistrate, el se ridică și fuge în timp ce resturi zboară în jurul lui. El fuge chiar lăsându-și în spate arma, conform imaginilor publicate de Daily Mail, vineri.

Cea mai mare parte a șrapnelului pare să zboare peste el, iar sursa citată menţionează că explozia l-ar fi lăsat cel puțin parțial surd.

Camera dronei se micşorează, arătând dezastrul exploziei, dar soldatul pare să fi dispărut.

Filmările cu momentul exploziei ar fi de la „piloții de atac de la 128 GShB”, ceea ce ar putea sugera că Brigada 128 de asalt montan din Ucraina opera drona.

Soldații Brigăzii 128 Separate de Munte Zakarpattia au fost raportați ultima dată că au luptat cu Kreminna în regiunea Luhansk, a spus Ukrinform. Divizia a postat pe pagina sa de Facebook, de asemenea, imagini cu aceștia luptând în regiune.

Imaginați-vă că sunteți lipsiți de somn, fierbinți, transpirați, murdari, înfometați și luați un pui de somn doar pentru a fi treziţi de schijele care zboară spre tine”, a mai spus un comentator.

Sper că Rusia va fi învinsă curând și războiul să se încheie. Niciun om nu ar trebui să treacă prin asta.”, a menţionat acesta.

Tot vineri, aceeași sursă, a transmis că Serghei Gaidai, guvernatorul din Lugansk, a informat că 200 de parașutiști ruși ar fi fost uciși într-un atac ce a avut loc asupra bazei lor din orașul Kadiivka, estul Ucrainei.

Directorul regional a publicat și imagini realizate în urma atacului.

Amintim că ministrul rus al apărării, Serghei Şoigu, a declarat, miercuri, că încetinirea campaniei militare ruse în Ucraina este rezultatul unei decizii ,,deliberate” a Moscovei pentru a reduce pierderile civile.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite