Un autocar care transporta moldoveni, confiscat în Italia. Polițiștii, șocați de cum călătoreau pasagerii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un autocar plecat din Torino spre Republica Moldova a fost confiscat de polițiști înainte să iasă din Italia. Cei 10 pasageri călătoreau printre schele și bagaje voluminoase.

Bagaje transportate în autocar FOTO Padovaoggi
Bagaje transportate în autocar FOTO Padovaoggi

Un autocar care venea din Torino și se îndrepta spre Chișinău, în Moldova, cu 10 pasageri la bord, a fost supus luni unui control rutier la Grisignano. Șoferul a fost amendat cu 4.000 de euro, iar polițiștii au decis sechestrarea autovehiculului, scrie presa din Italia.

Ofițerii Poliției rutiere din Padova, în timpul unui control la stația de taxare din Grisignano (Vicenza), au oprit la 20 februarie, un autobuz pentru a controla actele șoferului și încărcătura transportată.

Autocarul plecase din Torino și se afla în tranzit pentru a ajunge la Chișinău, în Moldova, cu 10 pasageri la bord. Odată deschise compartimentele autobuzului pentru efectuarea verificării, agenții au observat prezența diverselor obiecte, de la motocultoare până la schele, multe chiar plasate între locurile pasagerilor.

Șoferul n-a putut prezenta documentele cerute în mod obișnuit pentru transportul mărfurilor, iar polițiștii au contestat lipsa autorizației de transport mărfuri într-un proces-verbal prin care l-au amendat pe șofer cu peste 4.000 de euro.

image

Autocarul a fost confiscat, iar șoferul a fost nevoit să contacteze compania de transport și să solicite un vehicul de schimb pentru a le permite celor zece pasageri să-și continue călătoria.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite