O româncă de 20 de ani a fost găsită moartă la câteva zile după ce dispăruse de acasă, în Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: ProTV
Foto: ProTV

O tânără româncă de 20 de ani a fost găsită moartă sub un copac, pe terasamentul din spatele aeroportului din Padova. Părinţii au dat-o dispărută cu câteva zile înainte de evenimentul macabru.

Trupul tinerei care zăcea moartă pe un drum de pământ, pe iarbă, sub un copac, a fost găsit de un bărbat care alerga prin zonă, iar acesta a alertat imediat autorităţile, potrivit publicaţiei Mattino Padova.

La faţa locului şi-au făcut apariţia, în scurt timp, echipajele de prim-ajutor, însă medicii nu au mai putut decât să constate decesul.

În urma verificărilor, poliţiştii au aflat că tânăra de 20 de ani, de naţionalitate română, dispăruse în urmă cu câteva zile, părinţii ei alertând carabinierii din Selvazzano Dentro, pe data de 19 octombrie.

În ceea ce priveşte cauzele morţii, descoperirea unor sticle de metadonă, în apropierea cadavrului, ar sugera o supradoză: tânăra, dependentă de droguri, era sub tratament la Sert.

Trupul neînsufleţit a fost ridicat de legişti, iar săptămâna viitoare va fi efectuată autopsia.

Acum, anchetatorii trebuie să facă o reconstituire a ultimelor ore ale fetei: cu cine a fost tânăra româncă şi unde a stat de marţi până sâmbătă.

EuropaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite