Tânăr arestat după ce a aruncat cu un ou în regele Charles al III-lea

0
0

Un tânăr de 20 de ani a fost arestat sub acuzația că ar fi aruncat un ou spre regele Charles al III-lea, în timpul unei plimbări a suveranului Marii Britanii.

Regele Charles al III-lea a fost atacat de un tânăr FOTO profimedia
Regele Charles al III-lea a fost atacat de un tânăr FOTO profimedia

Un purtător de cuvânt al Poliţiei britanice a confirmat că un bărbat a fost arestat, potrivit g4media.ro. Regele Charles al III-lea se afla într-o vizită în Luton, un oraş situat la nord-vest de Londra, în momentul în care a fost atacat.

Biroul de presă de la Palatul Buckingham a refuzat să facă declaraţii pe această temă.

Un alt bărbat a fost reţinut de Poliţia britanică, luna trecută, după ce a aruncat ouă spre regele Charles al III-lea şi spre regina-consoartă Camilla, în timp ce cuplul regal efectua o vizită oficială în nordul Angliei.

Familia regală britanică s-a mai confruntat cu atacuri de acest fel

Și în trecut, membri familiei regale din Marea Britanie s-au confruntat cu atacuri de acest fel. Astfel, în anul 2002, au fost aruncate ouă spre automobilul regal al suveranei Elisabeta a II-a în 2002, în timpul unei vizite la Nottingham.

De asemenea, în anul 1995, protestatarii au aruncat cu ouă în prințul moștenitor Charles, în perioada respectivă, în timpul unei plimbări în centrul oraşului irlandez Dublin.

Europa


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri