Prinţul Philip al Marii Britanii se simte „mult mai bine” după operaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prinţul Charles a declarat, vineri, că tatăl său, Prinţul Philip al Marii Britanii, „este mult mai bine”. El l-a vizitat vineri la spitalul din Londra unde la 7 iunie a fost supus unei operaţii la abdomen.

Prinţul Charles a fost însoţit de soţia sa Camilla.

Ducele de Edinburgh a mai fost vizitat de asemenea vineri de nepoţi săi, prinţii William şi Harry, precum şi de nepoatele sale, principesele Eugenie şi Beatrice.

Soţul reginei Elisabeta a Marii Britanii a fost internat la 6 iunie într-un spital privat, London Clinic, informează France Presse.

La iunie, Palatul Buckingham a explicat că ducele de Edinburgh a fost supus unei „operaţii exploratorii” sub anestezie generală la abdomen şi că a reacţionat „într-un mod satisfăcător”, fără a oferi detalii despre problemele prinţului consort.

Cu câteva ore înainte de internare, Philip participase, surâzător, la o recepţie în grădinile de la Buckingham.

El a primit luni vizita reginei şi a prinţului Edward, primii care au venit să-l vadă.

Palatul Buckingham indicase anterior că starea de sănătate a prinţului Philip, care a sărbătorit la 10 iunie împlinirea 92 de ani, „evoluează cum era prevăzut la această etapă iniţială”.

Aceasta este a patra spitalizare a prinţului consort al reginei Elisabeta din ultimele 18 luni. În trecut, el a mai suferit de probleme medicale la inimă şi vezica urinară.
 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite