Patru asistenți medicali, acuzați că și-au legat colega de masa de operație și au torturat-o. Motivul halucinant

0
Publicat:

La sfârșitul lunii februarie, patru bărbați, asistenți medicali la Spitalul Hall din Tirol, ar fi legat o asistentă de masa de operație și au torturat-o timp de aproximativ 15 minute, potrivit publicației Tirol Orf.

Femeia a fost ținută cu forța 15 minute pe masa de operație FOTO Shutterstock
Femeia a fost ținută cu forța 15 minute pe masa de operație FOTO Shutterstock

Incidentul a avut loc la sfârșitul lunii februarie în sala de operații a spitalului de stat din oraș.

Asistenta, cu mulți ani de experiență, ar fi fost imobilizată și ținută la pământ de cei patru bărbați timp de 15 minute, în timp ce se afla pe o masă de operație.

Directorul de îngrijiri medicale, Stephan Palaver, vorbește despre un comportament abuziv masiv din partea a patru membri ai personalului față de o angajată. Două zile mai târziu, conducerea a fost informată cu privire la incident și în decurs de două ore s-a decis desfacerea contractelor de muncă.

Cei patru asistenți medicali susțin că a fost vorba de o glumă. Aceștia au vârste cuprinse între 20 și 50 de ani. Sub pretextul că voiau să exerseze poziționarea pacienților, aceștia și-ar fi dus colega în sala de operație. Poziționarea înainte de operații este dificilă și complexă și se antrenează întotdeauna în echipă, spune directorul de asistență medicală, dar acest lucru este întotdeauna coordonat de manageri și se face întotdeauna cu acceptul persoanei.

Cei patru sunt anchetați de poliție

Cei patru asistenți medicali sunt anchetați de poliție pentru privare de libertate: „În domeniul asistenței medicale, mai mult de 80% sunt femei și, prin urmare, trebuie să asigurăm condiții de muncă sigure. Prin urmare, comportamentul bărbaților iese din discuție", a declarat Palaver. Femeia a depus plângere împotriva colegilor săi, iar acum poliția efectuează cercetări.

EuropaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite