Doi jandarmi au ajuns la spital, după ce arma unuia dintre ei s-a descărcat

0
Publicat:

Potrivit Jandarmeriei Române incidentul a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, în timpul unei intervenții menite să oprească mai multe persoane care furau fier vechi.

Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Doi jandarmi din județul Ilfov au ajuns la spital după ce arma unuia dintre ei s-a descărcat după participarea la o intervenție. Unul dintre jandarmi este rănit la mână, iar celălalt în abdomen. Rănile nu sunt de natură să le pună viața în pericol, potrivit informațiilor oficiale.

Potrivit Jandarmeriei Române, incidentul s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi în localitatea Pantelimon, Ilfov.

”Un echipaj format din trei subofiţeri, în timp ce acţiona pe raza judeţului Ilfov, a observat, pe un teren viran situat pe Centura Bucureşti, între localităţile Glina şi Pantelimon, un autovehicul suspect. Ajunşi la faţa locului, jandarmii au observat mai multe persoane care sustrăgeau fier. În încercarea de a-i opri, unul dintre jandarmi a coborât din autospecială şi a executat mai multe focuri de armă, în plan vertical. După somaţiile legale făcute, subofiţerul a revenit în autospecială şi în momentul în care a vrut să asigure armamentul acesta s-a descărcat, unul dintre jandarmi rănindu-se la mână, iar glonţul ricoşând în abdomenul unui alt jandarm”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei.

Potrivit aceleiași surse, la nivelul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române au fost dispuse, de urgenţă, verificări interne cu privire la cele întâmplate. Rezultatele acestor verificări vor fi puse la dispozițila organelor abilitate, se mai arată în comunicat.

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite